Viersterren hotelkamers op de camping

Wie het comfort van een luxe hotelkamer wil combineren met de sfeer en de faciliteiten van een camping doet er goed aan deze zomer af te reizen naar het Kroatische eiland Rab.

San Marino Residence

Deze zomer opent ‘San Marino Residence’ de deuren, een nieuw object met luxueus ingerichte hotelkamers op viersterren niveau, gelegen op de bestaande camping San Marino. In totaal zijn er 18 tweepersoonskamers met en zonder balkon voor maximaal 3 personen en een suite voor maximaal 4 personen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, minibar, kluisje, luxe badkamer en kosteloze internettoegang. Inbegrepen is tevens een ontbijt buffet.

 

 

Paradise Beach

Camping San Marino is gelegen aan het beroemde zandstrand ‘Paradise Beach’. Niet alleen zijn zandstranden zeldzaam in Kroatië, dit strand is ideaal vanwege de zeer langzaam aflopende bodem en de beschutte ligging in een baai waardoor het zeewater hier in de zomer tropische waarden aanneemt. Rab is met de auto vanuit Nederland prima bereikbaar op zo’n 1400 km afstand van Utrecht met een korte overtocht.

Comments are closed.