Vacansoleil is jarig en wie jarig is trakteert!

Vacansoleil Camping Holidays bestaat dit jaar 45 jaar en dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Voor onze klanten staan diverse acties op de planning om het 45 jarig jubileum samen met ons te vieren. De eerste traktatie is het prijzenfestival en start op 15 februari 2014.

vacansoleil

Het prijzenfestival

Om het 45 jarig bestaan samen met de klanten te vieren, wordt vanaf 15 februari 2014 een prijzenfestival georganiseerd. Dit onder het motto ‘Vacansoleil is jarig en wie jarig is trakteert!’. Klanten die tussen 15 februari en 31 maart boeken bij Vacansoleil maken automatisch kans op één van de 45 prijzen. Deze prijzen worden mede mogelijk gemaakt door diverse partners van ons. De hoofdprijs is een zomervakantie van twee weken op een topcamping inclusief een Mitsubishi huurauto!

Algemeen Directeur Bart van der Linden kijkt positief terug op de afgelopen 45 jaar:

De groei die wij in 45 jaar hebben meegemaakt, hebben wij mede te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Zonder hen zouden wij niet staan waar wij nu staan, namelijk internationaal marktleider van campingvakanties. Het 45 jarig bestaan is een goede aanleiding om hen hiervoor te bedanken.

45 jaar in één overzicht

De internationale marktleider in campingvakanties is in 1969 gestart met de verhuur van caravans op camping Prairies de la Mer aan de Côte d’Azur in Frankrijk. 45 jaar later is het aanbod inmiddels uitgebreid naar circa 430 topcampings in 16 Europese landen waar Vacansoleil luxe stacaravans en volledig ingerichte bungalowtenten verhuurt. In de loop der jaren is er erg veel veranderd bij Vacansoleil. Met een speciale tijdlijn op de website wordt hier op teruggeblikt. De tijdlijn is te vinden op de site.

 

 

Social Media

Gedurende het hele jaar worden trouwe klanten in het zonnetje gezet via Facebook. Via Facebook.com/VacansoleilCampingHolidays en Twitter @Vacansoleil wordt men op de hoogte gehouden van de nieuwste acties rondom het 45 jarig bestaan van Vacansoleil.

Comments are closed.