Finale Open Nederlands Kampioenschap Kunstrijden in Amsterdam

Terwijl in Sotsji de internationale kunstrijders hun wedstrijden rijden voor het felbegeerde Olympisch goud, schitteren onze Nederlandse talentenop het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Kunstrijden in Amsterdam.

kunstrijden

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari komen deze talenten in actie. Dan wordt in de hal van de Jaap Edenbaan te Amsterdam de finale van het ONK Kunstrijden 2014 verreden. Er wordt gestreden om het kampioenschap in de categorieën vanaf 10 jaar tot en met de senioren.

Oud-Olympiërs aanwezig

De Amsterdamse kunstschaatsvereniging Ekijsa organiseert dit evenement, onder auspiciën van de KNSB. Bijzonder is de komst van oud-Olympiërs Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel, zij zullen aanwezig zijn voor onder andere de prijsuitreiking.

 

 

Wedstrijdprogramma

De wedstrijden zijn op zaterdag 14 februari van 12.15 uur tot 20.00 uur en zondag 15 februari van 12.00 uur tot 20.00 uur. Het evenement is vrij toegankelijk. Kijk voor meer informatie op schaatsen.nl.

Comments are closed.