Titanic: The Artifact Exhibition nu ook in de voorjaarsvakantie

Na het succes van de familiedagen in de kerstvakantie bij Amsterdam EXPO, is besloten ook de zaterdagen in de voorjaarsvakantie (15 en 22 februari en 1 maart) tot familiedag te bestempelen. Bij de tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition in Amsterdam worden extra activiteiten voor families met kinderen vanaf 4 jaar georganiseerd. Tussen 11:00 en 16:00 uur kunnen kinderen zich verkleden als Titanic-passagiers en bemanningsleden. Ze worden omgetoverd tot chique dames en heren uit de eerste klasse, matrozen en kapiteins. Daarna kunnen ze met de hele familie in stijl op de foto voor de zogenoemde Grand Staircase.

titanic-expo-amsterdam

Voor de jonge bezoekers is ook altijd een gratis kinderaudiogids beschikbaar, evenals een speurtocht die hen meeneemt door de tentoonstelling met echte objecten die zijn opgedoken uit het beroemde scheepswrak. Ook zijn er mooie prijzen te winnen met de kleurwedstrijd.

 

 

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de Titanic-familiedagen. Gezinnen profiteren van een speciaal familieticket vanaf € 48. Tickets zijn online te bestellen via amsterdamexpo.nl/tickets, telefonisch via 0900-8411 (45cpm) of aan de kassa van Amsterdam EXPO.

Comments are closed.