Robin Thicke hoofdact tijdens Aruba’s Soul Beach Music Festival

Robin Thicke, de veelbekroonde zanger die vorig jaar een monsterhit scoorde met het nummer ‘Blurred Lines’, is de hoofdact van het Soul Beach Music Festival op Aruba. Thicke, die momenteel te boek staat als een van de beste Amerikaanse R&B- en soulartiesten, is de hekkensluiter van het internationale muziekspektakel. Het Soul Beach Music Festival vindt van 21 t/m 26 mei op het ‘One Happy Island’ plaats.

aruba

Robin Thicke bracht onlangs zijn vijfde studioalbum genaamd Love After War uit. Naast het scoren van een wereldwijde nummer een hit met ‘Blurred Lines’, wist de zanger voor zijn nieuwe album ook drie Grammy-nominaties in de wacht te slepen. Het optreden van Robin Thicke vindt op 25 mei bij het Nikki Beach Amphitheatre op Aruba plaats.

 

 

We zijn zeer verheugd dat we een van de meest populaire artiesten van dit moment op ons One Happy Island mogen verwelkomen. Aruba is al jaren de favoriete en meest vooraanstaande bestemming in het Cariben voor muziekliefhebbers. We zijn niet alleen trots op onze bezienswaardigheden, maar ook zeker op het feit dat we de allergrootste namen uit de muziekwereld naar het eiland weten te halen.

Aldus Otmar Oduber, Minister van Toerisme, Transport en Cultuur.

Om zes dagen lang te kunnen schitteren met een ongelooflijke muzikale line-up, met Robin Thicke als hoofdact, is werkelijk fantastisch. Muziek is een van onze diepgewortelde tradities en we zijn er enorm trots op dat we onze muziekfestivals continue naar een hoger niveau weten te tillen.

zegt Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority.

Het Soul Beach Music Festival haalt al jaren de grootste namen uit de soul- en R&B wereld naar het eiland. Tijdens eerdere edities traden onder meer Alicia Keys, Mary J Blige, Jennifer Hudson, Ne-Yo, D’Angelo en R Kelly op.

Comments are closed.