Vrijgezellen in het zonnetje op valentijnsdag!

Weekendjeweg.nl geeft met Twitteractie Valentijnspakketten weg voor singles Valentijnsdag alleen leuk voor verliefde koppels? Online boekingssite Weekendjeweg.nl lanceert vandaag een tegendraadse winactie op Twitter en maakt zo 14 februari onvergetelijk voor alle vrijgezellen van Nederland. Door mee te doen maakt elke single kans op een vrijgezellig Valentijnspakket met onder andere een onesie om in te cocoonen.

weekendje-weg

Vrijgezellige Valentijnspakketten

Op de meest romantische dag van het jaar geeft Weekendjeweg.nl 6 verrassingsboxen weg: 3 voor single ladies en 3 voor de vrijgezelle mannen. Met de Twitteractie Valentijn?! #vrijgezellig is ook fijn! maakt iedereen zonder geliefde – maar mét Twitter – kans op dit uitgebreide pakket. De winnaars worden onder andere verrast met lekkernijen, een onesie om comfortabel in te cocoonen én een Weekendjeweg.nl Cadeau Card van t.w.v. €50,-.

 

 

Hoe kun je winnen?

Plaats vanaf vandaag een tweet op Twitter. Gebruik hierbij de drie hashtags #Valentijn #vrijgezellig #retweet en mention @weekendjeweg. De winnaars worden op 14 februari geselecteerd en krijgen bericht via Twitter.

Comments are closed.