Eurocamp lanceert designstacaravan voor trend luxueus kamperen

De natuur met de hele familie op een luxe manier beleven is een van de vakantietrends van dit jaar. Eurocamp haakt hierop in met de introductie van de designstacaravan ‘Aspect’; kamperen was nooit eerder zo luxueus en daarom comfortabel voor jong en oud. De Aspect, die in samenwerking met klanten speciaal voor Eurocamp is ontworpen, is van alle gemakken voorzien. De natuurbeleving is optimaal dankzij de flexibele indeling van de leefruimtes, de grote ramen en de ruime veranda.

eurocamp-aspect-camper

Ultieme luxe midden in de natuur

Kamperen was nooit eerder zo luxe en comfortabel. Eurocamp richt zich met de Aspect op zowel natuurliefhebbers als vakantiegangers die van luxe houden. Ook is de designstacaravan vanwege het vele comfort geschikt voor jong en oud, wat het een goede keuze maakt voor een familievakantie of multigeneratievakantie. De nieuwe Aspect is tot stand gekomen in samenwerking met Eurocamp kampeerders die het prototype uitgebreid testten. Op basis van de behoeften aan ‘flexibiliteit’, ‘ruimte’ en ‘comfort’ die uit deze test kwamen is de designstacaravan exclusief voor Eurocamp ontworpen.

 

 

De stijlvolle Aspect heeft een ruime woonkamer met een compleet ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers, een grote badkamer en is geschikt voor 4 tot 8 personen. Door de ruime veranda met dubbele openslaande deuren kunnen vakantiegangers zowel binnen als buiten genieten van de natuur. Met luxe extra’s als een flatscreen TV met DVD–speler, bluetooth speaker, iPod dockingstation, gratis Wifi en loungemeubilair biedt de Aspect een unieke combinatie van natuurbeleving en comfort. “Iedereen heeft andere vakantiewensen en daarmee een andere, eigen vakantiebeleving”, aldus Niels Jansen, Commercial Director Eurocamp. Met de Aspect richten we ons op een breed publiek dat houdt van zowel luxe en comfort, als van kamperen, natuur en familievakanties”. Luxe kamperen in de Aspect kan op 26 campings in Frankrijk, Spanje en Italië.
eurocamp-aspect-slaapkamer

Comments are closed.