De Sawadee Experience trekt het land door

Reisorganisatie Sawadee verrast 5 Nederlandse steden met de Sawadee Experience. In een vluchtsimulator beleven consumenten in 3 minuten tijd een spectaculaire reis om de wereld. Momenteel staat de Sawadee Experience op de Vakantiebeurs in Utrecht. Deelnemers waren laaiend enthousiast. Op social media werd de Sawadee Experience massaal getipt als leukste beleving op de Vakantiebeurs sinds jaren. De Sawadee Experience gaat naar de steden Amsterdam, Amstelveen, Noordwijk, Amersfoort en Ridderkerk. Deelname is gratis.

Sawadee-experience-simulator-nederland

Wat is de Sawadee Experience?

Met de vluchtsimulator van reisorganisatie Sawadee beleef je geen vlucht, maar een heuse rondreis om de wereld. In ruim 3 minuten reis je langs diverse Sawadee-bestemmingen. Het ene moment scheur je in een riksja door het culturele hart van India, dan vaar je op een snelle boot door een jungle in Azië om vervolgens de Big 5 te spotten tijdens een avontuurlijke safari in Zuid-Afrika. Tijdens de spectaculaire rondreis worden bewegingen nagebootst, zoals een tocht op een kameel door de Sahara en een vogelvlucht over Machu Picchu. De muziek onder de professioneel gemaakte animatiefilm is verzorgd door het bekende producers duo Fluitsma & van Tijn.

 

 

Zintuigen prikkelend

De Sawadee Experience is een ware publiekstrekker op de Vakantiebeurs. Enkele van de reacties van de passagiers die de Sawadee Experience hebben beleefd waren; ‘super spannend’, ‘mooi gemaakt’, ‘die simulator maakt het alsof je het echt beleeft’ en ‘verrassend’ een ‘rollercoaster rit de wereld over’. Reden genoeg voor reisorganisatie Sawadee om de vluchtsimulator een vervolg te geven en naar vijf Nederlandse steden te brengen. Met de Sawadee Experience worden reizigers op een leuke en unieke manier geïnspireerd voor een avontuurlijke reis met reisorganisatie Sawadee.

sawadee-experience-door-nederland

Meereizen?

De Sawadee Experience trekt vanaf 24 januari langs vijf Nederlandse steden. De vluchtsimulator van reisorganisatie Sawadee is te bezoeken in de steden Amsterdam, Amstelveen, Noordwijk, Amersfoort en Ridderkerk. Daarna trekt de Sawadee Experience naar onze zuiderburen en doet hij de steden Mechelen en Brussel (Vakantiesalon) aan. Deelname is gratis en vooraf registreren is niet nodig. Zie onderstaand een overzicht voor de exacte data, locaties en tijden.

Data, locaties en tijden Sawadee Experience

4-01 Amsterdam, Gustav Mahlerplein (van 14.00 tot 18.00)
25-01 Amstelveen, Westwijkplein (van 10.00 tot 17.00)
26-01 Noordwijk, Space Expo (van 12.00 tot 17.00)
31-01 Amersfoort, Eemplein (van 10.00 tot 17.00)
01-02 Ridderkerk, Van der Valk Hotel (van 12.00 tot 17.00)
02-02 Mechelen, België, Grote Markt (van 12.00 tot 17.00)
06-02 t/m 10-02 Brussel, Brussels Expo Vakantiesalon 2014

Comments are closed.