Smart travel opent virtuele deuren

Vandaag opent de vernieuwende reisorganisatie Travel Smart haar online deuren. We starten met een leuke virtuele ballonnenrace. Laat online een ballon op en de werkelijke windrichting en windsnelheid bepalen wie er wint. De ballon die het dichtstbij één van de vijf bestemmingen van Travel Smart komt, wint een verre reis voor twee personen ter waarde van 3.500 euro. Ga snel naar ballonnenrace.travelsmart.nl en laat ook online een ballon op!
travelsmart

Travel Smart, verre reizen slim geregeld

Vanaf vandaag kun je individuele verre reizen boeken bij een reisorganisatie, die het lange zoeken op internet overbodig maakt. Die geen standaard reizen verkoopt, maar je gewoon betaalbare reizen biedt, die je zelf nog kunt aanpassen. Reizen waarbij je ook meer ontdekt dan alleen de highlights en waarbij je als reiziger je budget slim inzet.

 

 

Beperkt budget

De tijd dat je vakantiebudget bijna van elastiek was, is nu wel voorbij. Als je spaart voor je verre reis, wil je die euro’s zo inzetten dat je alles maximaal beleeft en zeker niets mist. Je gaat voor slimme keuzes, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig.

One stop shop

Op nachten lang internetten langs Booking.com, Tripadvisor, AirBnB, Travelbird of Wiki-voyage zit je niet te wachten. Wel op het slim gebruik maken van kennis die er al is. Waarom zelf alles uitzoeken als je gebruik kunt maken van de ervaring van reizigers die de weg weten in de wereld? Met de vrijheid om zelf nog keuzes te maken en er een persoonlijke draai aan te geven.

Samen delen

Travel Smart is een initiatief van Riksja Travel. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, die de weg weet in de wereld. Die reiservaringen met je deelt. Zodat jij die weer kunt delen met je medereizigers onderweg.

Comments are closed.