Holland America Line breidt B.B. King’s Blues Club uit

Vanwege de enorme populariteit van de eerste B.B. King’s Blues Club op het ms Eurodam breidt Holland America Line dit concept in 2014 uit naar 5 cruiseschepen. De club zal een integraal onderdeel gaan vormen van het avondentertainment op het ms Eurodam, ms Noordam, ms Nieuw Amsterdam, ms Westerdam en ms Zuiderdam. In aanvulling hierop krijgt de show ‘Live from B.B. King’s’ per cruise één avond speciale aandacht in de Show Lounge.
holland-america-lind-bb-king-blues-club.

Acht koppige band

De acht koppige B.B. King’s Blues Club Band bestaat uit twee zangers, een drummer, bassist, gitarist, saxofonist, trompettist en een organist. Tot afgelopen december waren zij aan boord van het ms Eurodam en waar ze op 23 maart 2014 terugkeren. De club is momenteel te aanschouwen op het ms Noordam, het ms Zuiderdam tot 17 maart 2014 en op het ms Westerdam tot 5 april 2014. Vanaf 6 april speelt de B.B. King’s Blues Club op het ms Nieuw Amsterdam.

 

 

Vol geboekt

“De B.B. King’s Blues Club op het ms Eurodam is elke avond vol geboekt en behoort tot het best gewaardeerde entertainment aan boord”, aldus Richard Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales & Gastprogramma’s bij Holland America Line.

Door de uitbreiding naar andere schepen, krijgen meer gasten de kans om van deze getalenteerde muzikanten en hun boeiende optredens te genieten.

De Queen’s Lounge van de Eurodam, de Noordam, de Nieuw Amsterdam, de Westerdam en de Zuiderdam worden omgetoverd tot een levendige nachtclub met een speciaal podium met hangende gitaren dat gemaakt is naar voorbeeld van de Club in Memphis. Er worden exclusieve cocktails geserveerd op basis van rum Lucille en Rock Me Baby, gemixt met verschillende fruitlikeuren en sappen.

“We zijn erg blij met de uitbreiding van onze samenwerking met Holland America Line,” aldus Tommy Peters, CEO van B.B. King’s Blues Clubs. “We hebben altijd geweten dat het een succes zou worden op de Eurodam, maar de gasten hebben de show omarmd en het succes heeft onze verwachtingen overtroffen.”

B.B. King’s Blues Club is gecreëerd en vernoemd naar Riley Ben King, de koning van de blues die meer dan vier decennia platen heeft opgenomen. B.B. King’s Blues Club biedt een perfecte mix van de beste live muziek en het beste eten van het Zuiden, beïnvloed door smaken van New Orleans tot aan de Mississippi Delta. Voor meer informatie www.bbkingclubs.com.

Comments are closed.