Samenwerking met 70 inspirerende Contributors

Deze week meldde de 70e Contributor zich aan. Door samen te werken met 70 enthousiaste reisbloggers kan het Verkeersbureaus.info platform inspirerende en vernieuwende content aan haar lezers bieden. De samenwerking met Contributors zorgt voor unieke content en een stijgend bereik.
verkeersbureaus.info-logo

70 Travel bloggers

Met de aanmelding van de 70e contributor groeit het bereik van het platform naar 250.000 maandelijkse lezers. De travel bloggers schrijven zowel op hun eigen blog als voor Verkeersbureaus.info. Ze maken ook onderdeel uit van content marketing campagnes voor verschillende reisorganisaties en bestemmingen.

Anne Pleun van Eijsden van 24lentes.nl, de 70e travel blogger, vertelt over de  samenwerking:

Reizen en schrijven zijn mijn 2 grote passies. Vanuit Berlijn kan ik op elk gewenst moment een bijdrage leveren aan Verkeersbureaus.info en vertellen over mijn ervaringen en belevingen in de stad.

Contributor Naline Roodbeen van StopandStare.nl vult aan:

Verkeersbureaus.info geeft mij de mogelijkheid om mijn vele reiservaringen te delen met een breed publiek

3000 Berichten uit de reisbranche

Dagelijks plaatst Verkeersbureaus.info reisgerelateerd nieuws. Omdat Verkeersbureaus.info als autoriteit wordt gezien zijn de gepubliceerde persberichten snel vindbaar in de zoekmachines. Hierdoor komt het nieuws van reisorganisaties en bestemmingen snel bij de consument terecht.

Comments are closed.