Droomplekken.nl gaat internationaal met AmazingPlaces.com

Droomplekken.nl slaat haar vleugels uit naar het buitenland. Vanaf vandaag is AmazingPlaces.com live, met honderden tips van de ervaren reisjournalist Corno van den Berg. De Engelstalige website is een zusje van Droomplekken.nl, één van de populairste reizenwebsites in Nederland.
amazingplaces

Ook in het Engels

Tijdens mijn reizen, alsook via de mail en social media krijg ik veel vragen of Droomplekken.nl ook in het Engels kan verschijnen. De Nieuwsitems op de site trekken al erg veel bezoek, ook vanuit het buitenland. Om aan de behoefte te voldoen is het hoog tijd om internationaal te gaan, aldus oprichter Corno van den Berg.

 

 

De mooiste plekken ter wereld

Ook op AmazingPlaces.com zullen de mooiste plekken ter wereld verschijnen, al worden de teksten aangepast aan het internationale publiek. Ook Corno’s Reisverhalen zullen uitvoerig op de Engelse site verschijnen, waarbij een groter publiek wordt bereikt. Bij deze Reisverhalen wordt uitvoerig samengewerkt met verkeersbureaus en reisorganisaties.

AmazingPlaces.com is niet zomaar een Engelse versie van Droomplekken.nl.

Met AmazingPlaces.com maak ik mijn ambitie waar om Droomplekken.nl tot een A-merk te laten uitgroeien. Droomplekken is het paraplumerk waaronder merken als AmazingPlaces.com gaan vallen. Met dit nieuwe merk wordt de grote Engelstalige markt voorzien

Comments are closed.