Culinair genieten bij Pierre & Vacances

Het beleven van een ‘heerlijke vakantie’ wordt bij Pierre & Vacances wel heel letterlijk genomen. Het Premium label van Pierre & Vacances staat naast comfortabele residenties en ontspannende wellnessfaciliteiten ook in het teken van culinaire kwaliteitsservices. Een uitkomst voor diegenen die een gastronomisch tintje aan hun verblijf willen geven.
pierre-vacance-premium-bungalow

Welverdiend ontbijt

Ontbijten bij Pierre & Vacances wordt heel gemakkelijk gemaakt dankzij de ontbijtservice die iedere ochtend verse producten bezorgt, waaronder warme en koude dranken, zoete en hartige broodjes en diverse soorten beleg. Naast een klassiek Frans ontbijt kan ook voor een English breakfast worden gekozen.

 

 

Een speciale bakkerij staat tevens ter beschikking voor de lekkerste vers gebakken broodjes en zoetigheden. Een dag van tevoren bestellen betekent gegarandeerd vers genieten aan de ontbijttafel.

Traiteur

Ook warme maaltijden worden door Pierre & Vacances persoonlijk bezorgd via een traiteurservice. Bestel de maaltijd een dag van tevoren aan de receptie en geniet van de vele regionale specialiteiten. In Normandië wordt bovendien een heerlijk plateau zeevruchten aangeboden voor culinair genot aan zee.

Online boodschappen doen

Voor diegenen die hun boodschappenmand graag zelf samenstellen, biedt Pierre & Vacances Premium de mogelijkheid online boodschappen te doen. Met slechts enkele muisklikken vul je de keukenkast met de heerlijkste producten. Geen gesjouw met tassen; alle boodschappen worden aan de residentie bezorgd.

Een selectie van de Pierre & Vacances Premium residenties beschikt over een eigen restaurant waarin gekozen kan worden voor een half- of volpension inclusief Amerikaans ontbijtbuffet, lunch en diner gedurende het hele verblijf. Indien maaltijden tegelijk met de accommodatie worden gereserveerd, is men altijd verzekerd van een goede plek.

Comments are closed.