Bonaire extra in beeld met uniek initiatief

Inwoners van Bonaire en de andere twee BES-eilanden St. Eustatius en Saba hebben de afgelopen maanden via Facebook hun mooiste foto’s ingezonden. Een deskundige jury heeft de 29 mooiste gekozen. Deze foto’s zijn te zien in de reizende tentoonstelling ‘Dit is de plek’. Zo kunnen burgers in Nederland op een verrassende manier kennis maken met het leven op de drie BES-eilanden en een reëel en positief beeld beeld vormen van wat hun medeburgers in Caribisch Nederland bezig houdt en bindt.

Op de Vakantiebeurs 2014 opende de heer Carlyle Tearr, gedeputeerde van Toerisme van St. Eustatius, in het bijzijn van de vertegenwoordigers van de verkeersbureaus Roger Davids (Bonaire), Glenn Holm (Saba) en Charles Lindo (St. Eustatius) de Caribisch Nederland Fototentoonstelling ‘Dit is mijn plek’.

Op de Vakantiebeurs 2014 opende de heer Carlyle Tearr, gedeputeerde van Toerisme van St. Eustatius, in het bijzijn van de vertegenwoordigers van de verkeersbureaus Roger Davids (Bonaire), Glenn Holm (Saba) en Charles Lindo (St. Eustatius) de Caribisch Nederland Fototentoonstelling ‘Dit is mijn plek’.

Opening

De heer Carlyle Tearr, gedeputeerde van Toerisme op St. Eustatius, opende de tentoonstelling op de Vakantiebeurs. In zijn openingswoord gaf hij aan trots te zijn op de inwoners van de drie eilanden Bonaire,St. Eustatius en Saba. Het getuigt van talent én gastvrijheid om zulke mooie foto’s te maken.

 

 

Reizend door Nederland

De fototentoonstelling ‘Dit is mijn plek’ van de Rijksdienst Caribisch Nederland reist door Europees Nederland. Tot en met zondag 19 januari te zien op de Vakantiebeurs in Utrecht en in juni in de ontvangsthal van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag.

Comments are closed.