Warm op reis met een bodywarmer

Fjällräven Down Vest no.6 is een keerbare donsbodywarmer, ultralicht en heerlijk warm. De isolerende eigenschappen van deze bodywarmer zijn te danken aan de ideale verhouding in dons en veren en de vulkracht. Met de G-1000-zijde naar buiten beschik je over een robuuste kledinglaag voor bescherming bij het dragen van hout of tegen andere slijtage. Wil je goed gezien worden, dan keer je de blauwe zijde naar buiten: UN Blue is het beste zichtbaar in alle terrein- en weersomstandigheden. Fjällräven Down Vest no.6 kost € 389.

Warm in de kou met deze bodywarmer

Warm in de kou met deze bodywarmer

Met steeekzakken, handig voor bloggers

De twee van bovenaf toegankelijk grote zakken met achterliggende steekzakken op de G-1000-zijde of de twee steekzakken met rits op de blauwe zijde zijn voor het verwarmen van je handen en het bewaren van kleine spullen zoals iPhone en camera. De kleding is zo ontworpen dat versleten onderdelen, bijvoorbeeld een rits, eenvoudig vervangen kunnen worden na jaren van intensief gebruik.

 

 

Beste dons dat de markt biedt

Let bij de aanschaf van een donsproduct op de vulkracht (CUIN-waarde) en een goede verhouding van dons en veren. De donsproducten van Fjällräven hebben een CUIN-waarde van meer dan 750, het beste dat de markt biedt. De vulling bestaat voor 90% uit dons en 10% veren. Dit verklaart het extreem lichte gewicht en de uitmuntende, isolerende eigenschappen van het Down Vest no.6. Bij de productie van haar dons ziet Fjällräven er streng op toe dat de rechten van dieren worden gerespecteerd. Meer informatie hierover vind je op Fjällräven.nl/dons.
fjallraven-down-vest-no6

Comments are closed.