Landal Twenhaarsveld introduceert hondvriendelijke vakantiebungalows

Landal Twenhaarsveld in het Overijsselse Holten beschikt vanaf nu over 5 hondvriendelijke bungalows, gelegen vlakbij de uitgang naar het bos. De vakantiewoning is speciaal ingericht en het park biedt extra faciliteiten voor hond èn baas in Nederland.

landal-greenparks-overijssel-honden-welkom

Hondvriendelijke bungalows

Wie al vaker met een hond op vakantie is geweest, weet dat het niet eenvoudig is om een vakantiebestemming te vinden waar de trouwe viervoeter wordt toegelaten. Bij Landal GreenParks is de hond op vrijwel alle parken van harte welkom. Op Landal Twenhaarsveld zijn zelfs vijf speciale hondenbungalows ingericht, die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. Dankzij de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Het park beschikt bovendien over een hondenzwemvijver èn over een warme hondendouche bij het centrum om de hond na het zwemavontuur lekker af te spoelen. Ook biedt het restaurant een speciaal hondenmenu.

Voor veel hondenbezitters is de vakantie niet compleet zonder hun viervoeter. Onze parken liggen allemaal midden in de natuur –in de bossen of aan de kust– ideaal gesitueerd om je hond mee te nemen. Met deze speciale hondenbungalows en de extra faciliteiten op het park doen we veel honden en hun baasjes een groot plezier.

Aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

 

 

Doggy Days

Landal heeft al enkele jaren tijdens de jaarwisseling enkele vuurwerkvrije parken, die bij veel families met honden zeer populair zijn; zowel vanwege de stilte, als vanwege de extra faciliteiten voor honden, zoals hondenbuffetten. Van 23 tot 26 mei worden op Landal Landgoed ’t Loo de Doggy Days georganiseerd met veel leuke activiteiten voor honden en baasjes, waaronder vele workshops en demonstraties.

Op landal.nl/huisdier is een overzicht te vinden van alle huisdiervriendelijke parken in binnen- en buitenland.

Comments are closed.