WinterWaarbeek 2014 wederom druk bezocht!

Met de WinterWaarbeek als afsluiter, passeerde Familiepretpark de Waarbeek de magische grens van 170.000 bezoekers! Dat is ruim vijf keer zoveel als in 2010. Het park werd op alle mogelijke manieren omgetoverd tot een nostalgische winterkermis. Ook dit jaar was er weer een groot kampvuur in het midden van het park waarbij je heerlijk kon opwarmen en marshmallows kon roosteren! Het kampvuur was erg populair onder de bezoekers.
Ook de andere winterextra’s waren erg in trek. Zo kon het hele gezin op de foto in een reusachtige sneeuwbol en was ook de Kerstman weer op bezoek in Nederland! Maar het aller populairst was toch wel de Wensboom.

pretpark-winter-waarbeek-hengelo-nederland

Wensboom winnaars!

Eenieder die dat wilde kon een wens ophangen in de gigantische Wensboom. En dat deden de bezoekers dan ook massaal. Ruim 3500 wensen in alle soorten en maten sierden de boom, waarvan Familiepretpark de Waarbeek er een aantal persoonlijk in vervulling laat komen. De wensen waren ontroerend, aandoenlijk, soms zelfs grappig maar bovenal leuk en lief. Zo hing er bijvoorbeeld een wens om gelukkig te worden en een verblijfsvergunning voor een klasgenootje zodat die in Nederland mag blijven.

De vragen die wij van onze wensboom namen en in vervulling laten gaan zijn:

 • 1. Britt Hoek wenst niet meer gepest te worden en nog een keer samen met papa en mama naar de Waarbeek te komen. Natuurlijk mag Britt met haar papa en mama naar de de Waarbeek komen.
 • 2. Teun Frazer wil heel graag op een graafmachine zitten in Familiepretpark de Waarbeek.
 • 3. A. Bijlsma wenste een flinke zak snoep.
 •  

   

  Wens in vervulling

  De 3 genoemde winnaars krijgen komende week bericht. Hoe graag we ook aan de eerste wens zouden voldoen, ligt het niet binnen onze macht om deze te kunnen vervullen. We willen de twee vriendinnen wel bedanken voor deze ontroerende wens, en willen hen graag iets anders moois aanbieden!

  Comments are closed.