Twee vakantietrends in één reis; op cruise met hele familie

Een nieuw jaar, een nieuwe reistrend. Wat MSC Cruises al wist wordt nu ook door de experts bevestigd: cruisen is hot, ook in 2014. Maar dat niet alleen, de multigeneratievakantie wordt tevens door trendwatchers getipt voor het komende reisjaar. Wie het op vakantie dubbeltrendy aan wil pakken zit bij MSC Cruises goed; de cruiserederij is gespecialiseerd in familiereizen. Maar liefst 33% van alle geboekte cruises in 2013 waren gezinnen met kinderen en grootouders of andere familieleden cruisen regelmatig mee. Zo’n familie-expert op zee is wel zo handig, want er wordt voor ieder wat wils georganiseerd aan boord. En kinderen tot 18 jaar – broers, zusjes, neefjes, nichtjes – reizen gratis mee!
msc-cruise-familie-vakantie-trend

Iedereen de perfecte vakantie

Op vakantie wil lang niet iedereen hetzelfde. Kiezen ouders en grootouders graag -behalve tijd met hun (klein)kinderen- ook voor tijd voor elkaar, bij de kids draait het allemaal om zoveel mogelijk spelen. En tieners – die misschien eigenlijk liever zonder pa en ma op reis gaan – willen leeftijdsgenoten om zich heen, waar ze zonder toeziend oog mee kunnen kletsen. MSC Cruises houdt met al deze uiteenlopende wensen rekening. Er zijn activiteiten waar iedereen samen van kan genieten, zoals speciaal geselecteerde excursies, en verschillende programma’s voor kinderen per leeftijdsgroep. Volwassenen kunnen lekker luieren bij het zwembad of uitgebreid dineren terwijl er voor de kinderen wordt gezorgd in de Kids Club. Samen genieten met het hele gezin, en af en toe alleen met elkaar. Zo krijgt iedereen op hetzelfde schip de voor hem of haar perfecte vakantie.

Cruisen blijvend populair

Het gaat beter met de economie, maar de Nederlander denkt nog steeds goed na voordat een reis wordt geboekt. Dat het resultaat van de vakantiezoektocht steeds vaker een cruise is, daar is MSC Cruises niet verbaasd over. Erik Schuffel, Managing Director MSC Cruises:

Het stoffige imago is zó vorige eeuw, tegenwoordig is cruisen populair bij het hele gezin. Families, stelletjes, singles – iedereen cruiset! Dat is veel voordeliger dan je zou denken en er zijn talloze extra’s inbegrepen. Voor wie veel wil zien en comfortabel wil reizen is het ideaal, daarom boeken er zoveel families. Je kunt tijd met elkaar doorbrengen, bijzondere plekken verkennen en tot rust komen. Het is reizen zonder moe te worden, zodat je maximaal kunt genieten. Met elkaar, waar dan ook ter wereld.

Comments are closed.