Spetterende fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

Water is het thema van de fotowedstrijd van de tiende Fiets en Wandelbeurs. Tot en met 2 februari 2014 kan iedereen zijn of haar ultieme foto insturen die dit onderwerp het best in beeld brengt.
fiets-wandel-beurs-2014-water-bart-van-keimpema

Water fascineert

Water fascineert en brengt leven. Een verfrissend buitje doet een woestijn in een paar uur opbloeien. Maar te veel nattigheid zorgt ook voor fietsers- en wandelaarsleed. Van het waden in koude rivieren tot glibberpartijen in onweersbuien, tent-ellende en kletsnatte kleding.

 

 

15 meest aansprekende fotomomenten

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs, die op 1 en 2 maart in de Amsterdam RAI plaatsvindt, zijn de 15 meest aansprekende fotomomenten rond het thema ‘water’ te bewonderen. De bezoekers stemmen op hun favoriete inzendingen en bepalen zo de einduitslag.

Net als elk jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen, zoals een waterdichte fietstas, dagrugzak en een duffel van Thule, een tent van Outdoor XL en het nieuwe boek ‘Even naar de Evenaar’ van de levende fietslegende Frank van Rijn. Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd en de prijzen op Fietsenwandelbeurs.nl. Deelnemers kunnen maximaal vijf foto’s uploaden.

Comments are closed.