Verkeersbureau Aruba winnaar Outdoor campagne Vakantiebeurs

Tijdens een spannende verkiezingsceremonie heeft Aruba een gratis Outdoor Billboardcampagne ter waarde van €35.000 gewonnen. Deze wedstrijd is een initiatief van Clear Channel Hillenaar en Tourism Marketing Concepts – Travel PR Benelux.
arube-billboard-tmc

Goudvis Victor

Op de Vakdag van de Vakantiebeurs werd op ludieke wijze door goudvis Victor op willekeurige wijze het verkeersbureau van Aruba uitgekozen als winnaar van maar liefst 15 Billboards bij de Vakantiebeurs in Utrecht en in Amsterdam, plus een enorme Reclamemast langs de A5.

 

 

Tirso Tromp, Area Director Europe, en Jaap Ellis, Sales en Marketing Manager van het Verkeersbureau van Aruba geven aan erg blij te zijn met deze prijs.

Marleen Gras van Clear Channel Hillenaar – een Out of Home media specialist – en Teun Kees van Tourism Marketing Concepts – travel pr Benelux hebben de give-away actie op touw gezet om de Tourism Boards op een originele manier in aanraking brengen met Outdoor advertising. Zij vinden de actie een groot succes:

Dit was een mooi begin. We zijn nu al bezig met de volgende editie waarbij waarschijnlijk ook ruimte gaat zijn voor extra mediapartners

De winnende campagne zal direct vanaf vandaag te zien zijn, dus nog tijdens de Vakantiebeurs die van 15 tot 19 januari voor consumenten geopend is. De Reclamemast langs de A5 is zichtbaar vanaf 16 januari.
Comments are closed.