Landal GreenParks op Vakantiebeurs onderscheiden in categorie Vakantieparken XL

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met de ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2014’ Award in de categorie Vakantieparken XL. Op de eerste publieksdag van de beurs reikte Telekids-gezicht Keet! de onderscheidingen uit aan de winnende bedrijven in twaalf categorieën.
 Dat gebeurde in aanwezigheid van Landal-mascotte Bollo.

VakantieparkenXL-Landal-GreenParks

Kindvriendelijk reisaanbod

Met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards wordt het beste kindvriendelijke reisaanbod in de schijnwerpers geplaatst. Ruim vijfduizend kids en ouders stemden de afgelopen vier weken op hun favoriet via de online Kids Enquête op de website Kidsvakantiegids.nl.

 

 

Van de deelnemers aan de enquête verkoos 34 procent de Landal-activiteiten als de DJ-battle, SUPen en Rope-skipping en de Bolloclub boven het aanbod van de andere twee genomineerden in deze categorie Molecaten en Center Parcs.

bollo-landal

Landal blijft innoveren op het gebied van kindvriendelijkheid en faciliteiten voor kinderen. We voegen jaarlijks nieuwe kinderactiviteiten toe aan ons Fun & Entertainmentprogramma, en ook spelen we in op de kindermarkt met o.a. speciale kinderbungalows en bijzondere kinder-maaltijden. Deze publieksaward is een enorme opsteker voor de honderden medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden.

Aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Kindvriendelijke score

De juryleden, bestaande uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Boy Lokhoff (Director New Business TravMedia Company) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids), beoordeelden de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij is onder andere gelet op het totale reisaanbod, het animatieprogramma, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van het accommodatieaanbod van de reisorganisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

Comments are closed.