Stena Line opnieuw verkozen tot beste ferrymaatschappij

Stena Line heeft de felbegeerde Veer voor beste ferrymaatschappij gewonnen. Voor de zestiende keer op rij ontving Stena Line de hoogste onderscheiding in de categorie Beste Ferrymaatschappij tijdens de Dutch Travel Awards, de meest prestigieuze verkiezing van de Nederlandse reisbranche. De Dutch Travel Awards uitreiking sluit traditioneel de eerste vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht af.
foto-veer-stena-line

7.000 Reisagenten gaven hun stem

Het toekennen van de Reisveren wordt bepaald door ca. 7.000 Nederlandse reisagenten die hun stem uitbrengen in verschillende categorieën. De reisagenten baseren hun stem onder andere op basis van kwaliteit en het niveau van service. In de categorie Beste Ferrymaatschappij ging 66% van de stemmen naar Stena Line. De tweede plaats volgde met 13% van de stemmen.

Gepaste trots

Felix Hendriks, General Manager Travel van Stena Line, over de nieuwe Veer:

Met gepaste trots kunnen we stellen dat de 16e Veer voor beste ferrymaatschappij opnieuw bevestigt dat ons product en onze dienstverlening door zowel de reisbranche als de consument worden gewaardeerd. Samen met een zeer gedreven team werken wij voortdurend aan het optimaliseren van onze overtochten en reisproducten, zodat wij ook de komende jaren onze titel waar kunnen maken.

Comments are closed.