Prinses Laurentien en Fred van Eijk in debat met toekomstige reizigers

Op woensdag 15 januari 2014 organiseerde reisbrancheorganisatie ANVR i.s.m. de Vakantiebeurs en CELTH (Centre of Expertise leisure, tourism & hospitality) een inspirerende en innovatieve dag rond het thema ‘Changes in Tourism’.
fred-van-eijk-vakantiebeurs-prinses-laurentien

Respect voor milieu, mensen, natuur en cultuur

Met respect voor milieu, mensen, natuur en cultuur werkt de ANVR samen met haar leden reisagenten en touroperators aan een duurzamere toekomst van reizen en vakantie vieren. Prachtige steden, mooie natuur en witte stranden; dat wil iedereen. Reisondernemingen nemen daarvoor tal van maatregelen op de bestemming en volgen trainingen om vervoer, verblijf en vermaak daadwerkelijk te vergroenen.

 

 

Presentatie van toekomstige reizigers

De ochtend werd afgesloten met een presentatie van toekomstige reizigers (Raad van Kinderen) over hun veldwerk naar duurzamere vakanties. Zo’n 25 kinderen van de ‘Raad van Kinderen’, die de reissector verleden jaar als eerste Nederlandse brancheorganisatie heeft ingesteld, gingen o.l.v. Laurentien (oprichter/ directeur Missing Chapter Foundation) vandaag in dialoog met enkele directeuren uit de reisbranche, waaronder Fred van Eijk, oprichter en General Manager Travel Counsellors Nederland.

General Manager Fred van Eijk:

Ik vond het zeer boeiend en heb veel geleerd. Indrukwekkend om mee te maken hoe graag de komende generatie van reizigers de wereld gezond wilt houden en hiervoor goede ideeën heeft

Comments are closed.