Duiken Magazine en diverse tour operators in prijzen

Op de Vakdag tijdens de Vakantiebeurs zijn de Bonaire-prijzen weer uitgereikt. Het magazine ‘Duiken’ ontving de Bonaire Promotieprijs. Het magazine bestaat 25 jaar. Een speciale Jubileum-uitgave wordt geheel aan Bonaire gewijd. Ook de jubileumreis met lezers voert naar Bonaire. Een speciale prijs was er voor alle mensen in Nederland en op Bonaire die hebben geholpen om het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw mogelijk te maken. Diverse touroperators en accommodaties op Bonaire ontvingen als dank een Roze Geit.

V.l.n.r.: Rob Keersmaekers (Magazine Duiken), Roger Davids (TCB Europa) en Judith Vlaardingerbroek (Magazine Duiken).

V.l.n.r.: Arjen Gunnink (EigenWijze Duikreizen), Rob Oostendorp (TUI), Rudy Kloppenborg (ABC Travel), Roger Davids (TCB Europa), Frank Bijsterbosch (BON Travel), Hetty Grote (Divi Flamingo), Suzanne de Rooij (BON Travel), Erik Spliet (Kuoni)

Jubilerend magazine Duiken

Het jubilerende magazine Duiken heeft de Bonaire Promotieprijs 2014 gewonnen. Een prijs die het Bonaire Toeristenbureau elk jaar uitreikt aan personen of bedrijven die Bonaire op een positieve manier onder de aandacht brengen. De Roze Geit – een speciale bedankprijs – ging naar iedereen die meegewerkt heeft om de ontvangst van het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw op Bonaire mogelijk te maken.

Bonaire centraal bij jubilerend magazine Duiken

Het magazine Duiken en Bonaire. Een liefde die inmiddels 25 jaar terug gaat. Vanaf de eerste editie van dit nu grootste duikmagazine van ons land siert Bonaire met regelmaat de pagina’s. In 2014 bestaat Duiken 25 jaar en over dé jubileumbestemming hoefde niet lang nagedacht te worden. Deze winter verschijnt een special die geheel aan Bonaire gewijd is. Ook de jubileumreis met lezers voert naar het eiland. Rob Keersmaekers en Judith Vlaardingerbroek van Duiken kregen uit handen van Roger Davids, directeur Europa van het Bonaire Toeristenbureau de bijbehorende oorkonde.

Nachtwerk achter de schermen

Talrijke mensen in Nederland en op Bonaire hebben de KRO geholpen om Boer Zoekt Vrouw Internationaal mogelijk te maken. Heel Nederland kent inmiddels geitenboerin Aletta van Beeck. Bijna 4 miljoen mensen houden wekelijks hun adem in als er een keuze gemaakt moet worden. Voor de mensen achter de schermen betekende dit razendsnel tickets omboeken en andere organisatorische zaken. Onder meer Mia Groote Veldman van ABC Travel was hier letterlijk tot in de nacht mee bezig. Juist de betrokkenheid van mensen als Mia, maar ook van andere tour operators maakt dat Bonaire zo’n grote TV-productie kan ontvangen. Als dank ontvingen zij een bijzondere en toepasselijke prijs: de Roze Geit.

Comments are closed.