Koning Aap wint Groene Veer tijdens ‘Changes in Tourism’-dag

Vanmorgen is tijdens de ‘Changes in Tourism’-dag die door de ANVR is georganiseerd de Groene Veer uitgereikt aan Avontuur.nu, waaronder Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO. Ellen Bulthuis, DTO-coördinator bij Avontuur.nu, nam de award, uitgereikt door Martine de Knoop van TravMagazine, in ontvangst.
groene-veer-2014-koning-aap

Integrale, duurzame aanpak

In het juryrapport zegt de jury onder de indruk te zijn van het integrale duurzaamheidsbeleid van Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO. De integrale aanpak voor 3 verschillende merken is op een bijzondere en natuurlijke manier uitgewerkt en dicht bij de merken gebleven. De organisatie is er zowel intern als extern in Onderschrift: links: Martine de Knoop, rechts: Ellen Bulthuisgeslaagd een breder draagvlak te creëren.

 

 

Certificaat en Veer

Bulthuis zegt:

Ik kwam hier om, na vorig jaar als een van de eersten het Travelife certificaat voor ons Nederlandse kantoor, dit jaar het certificaat voor de Belgische afdeling in ontvangst te nemen. Het is een geweldig leuke verrassing om nu ook deze Award in ontvangst te mogen nemen.

Comments are closed.