Barbados host Top Gear Festival 2014

Het populaire, hilarische en zeker niet alleen voor mannen geschikte autoprogramma Top Gear organiseert ook weer in 2014 het Top Gear Festival. Dit jaar maakt het zijn debuut op het Caribische eiland Barbados.
top-gear-barbados-festival

Bushy Park circuit

Op 17 en 18 mei vindt het festival plaats op het gerenoveerde Bushy Park circuit in Barbados. Dit circuit ligt vlakbij de hoofdstad Bridgetown en is geschikt voor verschillende soorten races. Uiteraard zijn gedurende het festival de drie heren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May aanwezig om te presenteren.

 

 

het Top Gear stuntteam

Het Top Gear Festival in Barbados bevat een indrukwekkende selectie aan auto’s en getalenteerde coureurs zoals natuurlijk The Stig, het Top Gear stuntteam en gastcoureurs uit de wereld van de motorsport. Er worden tienduizenden bezoekers verwacht op Bushy Park, dat voor het eerst opengaat na de renovatie.

Eerdere Top Gear Live evenementen zagen naast Jeremy, Richard en James ook bekende gezichten als Formule 1 coureur Mark Webber, MotoGP coureur Casey Stoner en nog veel meer. Dat belooft veel goeds voor het festival op Barbados.

Tijdens het festival vinden er shows plaats met stunts waar monden van verbazing zullen openvallen. Zo was er al eens ’s werelds eerste indoor loop-the-loop stunt wat de show een Guinness World Record opleverde.

Richard Sealy, Minister van Toerisme en Internationaal Transport op Barbados reageert:

De realisatie van deze droom heeft enige tijd geduurd. Barbados is al de thuisbasis van de Sol Rally Barbados wat ervoor heeft gezorgd dat het neusje van de zalm uit de rally sport wereld al tegen elkaar strijd op het eiland. Het Top Gear Festival plaatst Barbados nu in het hart van de Caribische motorsport. Wij kijken er naar uit om fans uit Europa, Engeland, Noord-Amerika, Caribbean en Brazilië welkom te heten.

James Cooke-Priest, Top Gear Live Chief Operation Officer zegt:

Wij zijn erg blij om samen te werken met de Barbados Tourism Authority en Bushy Park circuit om ook in 2014 het Top Gear Festival veilig te stellen. Na vele successen in andere landen kijken wij uit naar de rol die wij spelen bij de heropening van het Bushy Park Circuit in mei.

De officiële website voor meer informatie en online ticket verkoop gaat half januari live op: www.topgearfestivalbarbados.com

Comments are closed.