Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2014 “Da’s kortweg vakantie

De Vakantiebeurs in Utrecht is de eerste beurs van het jaar, waar Logeren in Vlaanderen vzw de promotiecampagne 2014 in de kijker plaatst. Blikvangers van deze promotiecampagne zijn het gratis logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland” 2014 en de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Logeren in Vlaanderen wil met de deelname aan de beurs Nederlanders aanzetten om even over het muurtje te kijken en in Vlaanderen te gaan logeren!
vlaanderen-vakantieland-banner

Logiesaanbod in de kijker

Vlaanderen heeft een unieke mix van groene regio’s, de Kust en Kunststeden. Voeg daarbij een gevarieerd aanbod van kwaliteitsvolle logies (zowel B&B’s, hotels, vakantiewoningen en campings) én de bourgondische levenstijl van de Vlamingen, dit zorgt voor een ideale vakantiebestemming! Het gratis logiesboek “Logeren in Vlaanderen Vakantieland” 2014 en de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be bieden samen meer dan 650 kwaliteitsvolle logiesuitbatingen. Het boek kan gratis online aangevraagd worden.

 

 

Unieke samenwerking

Het aanbod van Logeren in Vlaanderen Vakantieland bevat álle types logies van B&B´s en hotels tot vakantiewoningen, -parken, – centra en campings. Je vindt er voor ieder wat wils: van hoevetoerisme tot overnachten in dorp of stad, aan de kust en in de groene regio’s. Hiervoor zette de vzw een unieke samenwerking op met Horeca Vlaanderen en de kampeersector.

Actief in Vlaanderen, of liever culinair?

Om de consument te helpen kiezen uit het ruime logiesaanbod wordt gewerkt met thema’s.
Fietsers en wandelaars vinden hun aanbod via het thema “actief buiten”. Wil men toch meer genieten kan je kiezen voor “culinair” of “wellness”. Ook aan gezinnen en groepen is gedacht via het thema “boerderijbeleving” en “samen erop uit”. Via leuke en verrassende arrangementen kan je een kant-en-klare vakantie boeken of inspiratie opdoen voor je verblijf.

Slaap gerust

Alle logies uit het aanbod van Logeren in Vlaanderen Vakantieland zijn gecontroleerd en voldoen aan de strenge normen op vlak van comfort, hygiëne en brandveiligheid van het Vlaamse Toeristische Logiesdecreet. De mate van comfort kan je afleiden uit het aantal sterren. Zo slaap je gerust op beide oren, want de kwaliteit is gegarandeerd. Het persoonlijk onthaal en gastheerschap krijg je er gratis bovenop.

Maar er is meer

Je kan er ook een uniek cadeau bij geven, nl. de Vlaanderen Vakantiecheque. Dat is een cadeaubon, waarmee je terecht kan bij alle logiesuitbatingen van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Je kan de Vlaanderen Vakantiecheque online aanvragen op www.vlaanderenvakantiecheque.be en zelf afprinten.

Vlaanderen Vakantieland

Extra inspiratie biedt het wekelijkse TV programma “Vlaanderen Vakantieland” op één.
Uit recente kijkcijfers 2013 blijkt dat dit programma ook Nederlandse kijklustigen aantrekt:
Vanuit Nederland is er een gemiddeld weekbereik (dus bereik van zaterdag + zondaguitzending samen) van 145.000 personen. Dit maakt een gemiddeld maandbereik van 414.000.

Comments are closed.