Altijd power, waar ook ter wereld

Brunton introduceert de Hydrogen Reactor, een innovatieve charger voor outdoor-activiteiten. Dit handzame device levert elektriciteit met behulp van een waterstofpatroon. Het werkt heel eenvoudig. Klik een patroon in de reactor en je kunt direct je smartphone of GPS opladen. Door een reactie van waterstof met zuurstof komt energie vrij. Veilig en milieuvriendelijk.
brunton-hydrogen-reactor

Altijd energie bij de hand

Eén patroon levert net zoveel energie als 15 +AA batterijen. Zo heb je altijd een energy back-up bij de hand en sta je nooit meer zonder power. Waar ook ter wereld. Met een standaard USB-uitgang is de Hydrogen Reactor geschikt voor het opladen van alle mobiele apparatuur. Denk aan je mobiele telefoon, MP3/MP4 speler, navigatie/GPS, zaklamp, camera, E-book reader en mobiele spelcomputer. Met name handig tijdens lange tochten in afgelegen gebieden en voor emergency-kits.

 

 

De patronen (Hydrocore™) bevatten metal hydride (metaalpoeder) om waterstofgas veilig te kunnen opslaan. Je kunt de waterstofpatronen zelf opladen met de Brunton H2O Hydrolyser™. Opladen kan ook bij de Brunton-dealer. De patronen zijn ook los verkrijgbaar.

Over Brunton

In 1894 ontwikkelde outdoorliefhebber en uitvinder D.W. Brunton de Pocket Transit. Een kompas dat zowel compact als uitermate precies was. Ideaal voor expedities. In de VS groeide het innovatieve kwaliteitsmerk Brunton uit tot een icoon op het gebied van outdoor equipment: kompassen, verrekijkers en portable power. De producten van Brunton zijn nu ook in Europa verkrijgbaar.

Comments are closed.