Overtochten Stena Line populair

De overtochten van ferrymaatschappij Stena Line tussen Hoek van Holland en Harwich zijn populair. Dat resulteerde in 2013 in een passagiersgroei van tien procent ten opzichte van 2012. Dat geldt voor autopassagiers, maar zeker ook voor voetpassagiers die vanuit Harwich per rechtstreekse trein doorreizen naar Londen. Ook het aantal vervoerde huisdieren op dezelfde route is sterk gegroeid met ruim 30 procent ten opzichte van 2012. Het gaat dan ook goed met de totale verkoopcijfers van Stena Line op deze route.

De 2 grootste Superferry’s ter wereld

Ook in 2014 worden de overtochten uitgevoerd met de twee grootste Superferry’s ter wereld, de Stena Hollandica en Stena Britannica. De dienstregeling is ongewijzigd, vanuit Hoek van Holland wordt tweemaal per dag koers gezet richting het Britse vasteland. De schepen bieden plaats aan passagiers, maar ook hun auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers. Ook meereizende huisdieren zijn welkom, er is een speciaal ’Pet Hotel’ aan boord. Passagiers kunnen zich gedurende de ca. 6,5 uur durende dagovertochten vermaken in de restaurants, bars, shop, bioscoop, entertainment area of in hun comfortabele hut blijven. Veruit de meest populaire afvaarten zijn de nachtafvaarten die garant staan voor een ontspannen en comfortabele overtocht.

 

 

Felix Hendriks, General Manager Travel van Stena Line: “

De groei is mede te verklaren door de populariteit van Groot-Brittannië als vakantiebestemming. Daarnaast groeien wij meer dan al onze concurrenten, wat betekent dat ons product en onze service gewaardeerd wordt. De uitbreiding van het aantal kennels in ons Pet Hotel op de Stena Hollandica en Stena Britannica is een succes gebleken. We zijn dit jaar goed gestart met een leuke Nieuwjaarsaanbieding!

Passagiers die nu boeken, profiteren van voordelige tarieven met een extra korting van euro 50 onder het motto: vroeg boeken loont.

Comments are closed.