Stopover in Dubai voor de ultieme reiservaring

De smaak van Dubai te pakken krijgen was nog nooit zo makkelijk. Het Dubai Stopover programma biedt bijzondere landarrangementen aan in Dubai voor Emirates passagiers.

777-200LR

Dubai Stopover

Vanaf US$ 48 per persoon per nacht (op basis van 2 nachten, twin kamer) biedt Dubai Stopover reizigers de kans om deze bijzondere bestemming en host van de World Expo 2020 te bezoeken. Dubai is de thuisbasis van de hoogste toren ter wereld – de Burj Khalifa, en het grootste winkelcentrum ter wereld – The Dubai Mall. In Dubai komen oost en west samen, traditie en toekomst. Bezoekers van Dubai kunnen hier de unieke combinatie ervaren van een moderne wereldstad met een multicultureel Arabisch erfgoed.

De stad biedt voldoende keuze op het gebied van attracties, activiteiten, festivals, winkelen, eten en drinken voor ieder type vakantieganger. Waar anders dan in Dubai kun je op één dag skiën op zand, in de zee en in de sneeuw?

 

 

De voordelen

Reizigers met een Dubai Stopover pakket kunnen gebruik maken van verschillende voordelen waaronder:

 • Keuze uit meer dan 80 hotels, resorts en appartementen met verschillende kamertypes
 • 24 uurs check-in en check-out in meer dan 60 accommodaties
 • Buffet ontbijt
 • Meet & Assist op Dubai International Airport
 • Transfers naar en van hotel
 • Toegang tot verschillende tours en excursies van Arabian Adventures, DMC van Emirates
 • Belastingen en service toeslagen zijn inbegrepen
 • Dubai Stopover kan vooraf of bij aankomst op Dubai International Airport worden geboekt. De samenstelling van Dubai Stopover pakketten die bij aankomst worden aangeschaft kan afwijken. Voorwaarden zijn op alle pakketten van toepassing. Neem, zodra uw vliegticket is geboekt en betaald, contact op met uw reisagent of Emirates* voor het boeken van uw Dubai Stopover.

  dubai-airport-concourse-a

  Bij aankomst op Dubai International Airport kunt u terecht bij de Dubai Stopover desk in Terminal 3 of bij de Arabian Adventures Dubai Stopover desk in Terminal 1.

  Comments are closed.