Kleurrijke make-over voor Thon Hotel Brussel

Een explosie van kleuren die vreemd genoeg toch heel sereen aandoet. Grote, lichte ruimtes en meubilair dat opvallend maar vooral comfortabel is. Het Thon Hotel Brussels City Centre is onlangs grondig vernieuwd. Het resultaat is een kleurrijk oase van rust in het drukke stadscentrum van de Belgische hoofdstad. Het centraal gelegen hotel biedt nu een comfort dat ongekend is voor een viersterren logement, een perfecte uitvalsbasis voor een paar daagjes bruisend Brussel.

Noorse interieur ontwerper Trond Ramsoskar

Licht, sereniteit en comfort, dat zijn de drie pijlers die de Noorse interieur ontwerper Trond Ramsoskar in zijn hoofd had toen hij het Thon Hotel Brussels City Centre onder handen nam. Het hotel in Brussel moest een toevluchtsoord binnen de stad worden, een plek waar gasten even kunnen ontsnappen aan de drukte van het immer bedrijvige stadscentrum. Ramsokar koos in zowel de lobby als het restaurant voor veel kleurgebruik als tegenstelling tot de grauwe buitenwereld. Denk aan oranje barkrukken, kleurige fauteuils en neonverlichting, die door de combinatie met veel licht en ruimte een fris en eigentijds resultaat geven.

 

 

Optimaal comfort

Niet alleen de openbare ruimtes, ook alle 454 kamers hebben een metamorfose ondergaan. Ze zijn voorzien van frisse, vrolijke kleuren en nog comfortabeler meubilair. Alle kamers zijn bovendien voorzien van een flatscreen TV, koffie- en thee faciliteiten, safety deposit box en koelkast. Deze faciliteiten staan allemaal gratis ter beschikking van de gast. Thon Hotel Brussels City Centre wordt gezien als een parel in de hotelgroep van Thon. Het hotel is erg gunstig gelegen op het Rogierplein, in het centrum van Brussel, direct tegenover de Nieuwstraat, de drukste winkelstraat van de stad en slechts op 15 minuten loopafstand van de Grote Markt. Het hotel biedt ook het comfort dat na een lange dag cultuur snuiven of shoppen erg aangenaam is. Optimaal bijkomen doen gasten in het relaxcentrum op de bovenste etage, met fitnesscentrum en een sauna, beiden met uitzicht over de stad. Dat is relaxen, city-style.

Uitzicht vanaf je hotelkamer in Thon hotel

Uitzicht vanaf je hotelkamer

Zelf inchecken

Zelf in- en uitchecken bij een hotel, dat is wel zo efficiënt. Daarnaast garandeert het een maximale privacy. In de lobby bevinden zich Express Check-in/Check-out Kiosken. Vooral gasten die gesteld zijn op hun privacy of die haast hebben, zullen deze mogelijkheid waarderen. Wie gebruik maakt van deze automatische incheckpunten maakt kans op een weekendje weg, iedere maand wordt een weekend weggegeven.

Ligging

Naast de incheckservice is ook de bereikbaarheid van het hotel optimaal. Zo ligt het hotel op 5 minuten afstand van het treinstation Brussel Noord en is er een metrostation voor de deur. Gasten die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de betaalparking onder het hotel. Wie de stad wil gaan verkennen kan opstappen bij de hop-on hop-off bus die voor het hotel een halte heeft.

Relaxen

In de vernieuwde en levendige O Bar kunnen gasten relaxen met een drankje, bijvoorbeeld uit de brede selectie van lokale bieren. Op dinsdag verandert de bar in een podium voor jong talent, als bandjes van allerlei pluimage hun kunsten ten gehore geven, tijdens de Thon Music Sessions. Van pop tot easy listening, van blues tot latin. De bar biedt gasten naast dit gratis entertainment ook een buffet met fingerfood aan.

Over Thon Hotels

Thon Hotels is één van Noorwegens grootste hotelketens met hotels in Noorwegen, Zweden, België en Nederland. De drie concepten Budget, City en Conference omvatten alles wat een hotelbezoeker zich zou kunnen wensen, wat dan ook de reden is van het bezoek.

Comments are closed.