Hilton HHonors helpt de winterblues te verslaan

Hilton HHonors, het loyalty programma van Hilton Worldwide biedt op boekingen die in januari worden gemaakt aantrekkelijke kortingen die de koude wintermaanden doen vergeten. Door een korting te geven die kan op lopen tot 33% op alle weekend hotelovernachtingen in Europa, het Midden Oosten en Afrika maken ze het iedereen een stuk makkelijker om in 2014 nieuwe ervaringen op te doen. Deze aanbieding is geldig bij alle Europese hotels van Hilton Worldwide, waar het Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn en Hampton by Hilton Hotels onder vallen.hilton-worldwide-doet-mee-aan-earth-hour-2013

Positieve energie

Een drie- tot vierdaags ‘weekendje weg’ levert evenveel positieve energie op als een vakantie. Pak daarom deze mooie kans om je geliefde te verrassen met een romantisch weekendje weg. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste weekendjes weg toch voornamelijk worden geboekt door koppels. Of het nou gaat om een cultureel en zonnig weekendje Barcelona, of een ontspannen weekend shoppen en dineren in Antwerpen, dit is een prachtige kans voor iedereen die graag een korte break op een bijzondere locatie in het vooruitzicht wil hebben.

 

 

Burns Nightfestival in Schotland

Verblijf in het luxueuze The Caledonian, een Waldorf Astoria hotel gelegen aan Princes Street, de bekendste winkelstraat van Edinburgh. Er valt zoveel te doen en te zien. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om heerlijk verwend te worden in de ‘Guerlain Spa’ die bij het hotel hoort. 

Vier Valentijnsdag in Istanbul

Verwen je geliefde met een romantische stedentrip naar de stad waar oosterse en westerse tradities elkaar ontmoeten. Voor een waanzinnig uitzicht over de Bosporus check je in bij het Istanbul Hilton. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de Aya Sophia of slenter langs de vele kraampjes op de grote bazaar.

Cultureel tripje naar Barcelona

Ervaar zelf de levendige architectuur van de stad door een bezoek te brengen aan het wereldbekende, door Gaudi ontworpen, La Segrada Familia en proef de heerlijke Catalaanse keuken van Barcelona op de Boqueria markt. Verblijf in het Hilton Diagonal Mar Barcelona, waar je kunt genieten van het zwembad en van het feit dat het hotel op loopafstand ligt van het strand en de haven.

De heilige Sint Patrick van Ierland

De wereldbekende Ierse ‘Saint Patrick’ wordt ieder jaar uitgebreid gevierd op 17 maart. Beleef deze Ierse feestdag in stijl en verblijf in het bekroonde Conrad Dublin. Het bekende kasteel van Dublin is om de hoek, net zoals het Guinness Storehouse, waar je alles over het bekende Ierse bier kunt leren.

Dublin, Ierland

Dublin

Londen in de lente

Verblijf in het DoubleTree by Hilton Westminster, in het hart van de stad, vlakbij de Big Ben, de ‘Houses of Parliament’, de London Eye en op loopafstand van de theaters in het West End. Ontdek de geschiedenis van de stad door een bus tour door Londen te doen.

Comments are closed.