Publicexpress viert succes

Busmaatschappij Publicexpress start 2014 met een spetterende nieuwjaarsactie. In de maand januari zijn er duizend tickets voor maar €1,- per stuk verkrijgbaar op de buslijn Groningen – Oldenburg – Bremen. De tickets zijn geldig voor bepaalde ritten en verkrijgbaar in de voorverkoop.

groningen-bremen-public-express-aanbieding

Buslijn naar Duitsland

Al bijna tien jaar bestaat de buslijn tussen Groningen, Oldenburg en Bremen nu.

December 2013 was de meest succesvolle maand in de geschiedenis van ons bedrijf. Een mooie gelegenheid om onze trouwe klanten te bedanken met een leuke actie.

Aldus directeur Christoph Marquardt.

De actie biedt degenen die onze bus nog niet kennen, bovendien de mogelijkheid om onze service eens uit te testen.

De steden Oldenburg en Bremen bieden legio mogelijkheden voor een gezellige dag in de stad, bijvoorbeeld om te winkelen of om iets cultureels te ondernemen. Per jaar maken meer dan 120.000 passagiers gebruik van de buslijn tussen Groningen, Oldenburg en Bremen, waaronder toeristen, studenten en forensen. Voor de drie steden is de buslijn intussen een vaste factor geworden.

public-express-groningen-duitsland

De bussen van Publicexpress vertrekken acht keer per dag vanaf het centraal station in Groningen, Nederland richting Bremen, en even zo vaak bestaat de mogelijkheid om in de andere richting te reizen. De bus maakt onderweg stops in Apen/Remels, Oldenburg, Bremen Airport en heeft als eindhalte Bremen Centraal Station, waar de bussen aansluiten op de treinen met diverse bestemmingen in Duitsland.

 

 

De tickets voor €1,- zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en gelden voor bepaalde vertrektijden in januari 2014. Meer informatie over deze aanbieding van Publicexpress is te vinden via de website of telefonisch via de gratis klantenservice: 00800 – 46 78 25 42.

Comments are closed.