Vorstelijk overnachten in Friesland

Altijd al eens in een echt kasteel willen slapen? Aan Zee maakt het mogelijk met hun nieuwste aanwinst: Vakantieverblijf Landgoed Op ‘e Wier. Dit unieke kasteel combineert modern comfort met de sfeer van oude adel en biedt uitzicht op het Friese Merengebied. Het vakantieverblijf ligt aan de Aldfaers Erfroute, op loopafstand van museumdorp Allingawier. Hier vind je een stuk geschiedenis over een heel bijzonder deel land in eigen land: Friesland.

friesland-overnachten-landgoed-bed

Nostalgisch en modern

Het kasteel biedt met twee woonlagen slaapplek aan acht personen en is voorzien van een woon- / eetkamer met open keuken, vier slaapvertrekken en een badkamer. Het kasteel heeft zowel van buiten als binnen een nostalgische uitstraling horend bij de Gouden Eeuw, maar door de Wi-Fi en moderne apparatuur mis je geen enkel aspect van het moderne leven. In de achtertuin bevindt zich een jacuzzi die totale ontspanning mogelijk maakt en het uitzicht over natuurgebied ‘De Friese Meren’ draagt hier zeker aan bij.

Geniet van rust en ruimte

Voor wie op zoek is naar rust en ruimte, is Friesland in Nederland een perfecte locatie. Je vindt hier uitgestrekte weilanden, veel water en bossen voor heerlijke wandelingen. Het echte Friesland is te beleven in de merenrijke Zuidwesthoek, daar vormen de vier dorpen Exmorra, Allingawier, Ferwoude en Piaam een unieke museumroute. Vakantieverblijf Landgoed Op ‘e Wier ligt aan deze Aldfaers Erfroute, die 25 kilometer cultuur-historie laat zien in de vorm van fraai gerestaureerde en oorspronkelijk ingerichte historische panden, ambachten en gebruiksvoorwerpen. En na zo’n dag geschiedenis blijf je gewoon in de Gouden Eeuw.

friesland-overnachten-landgoed-ewier

Vanaf € 790,- verblijf je met 8 personen een lang weekend in Landgoed Op ‘e Wier in Friesland, Nederland. Langer kan natuurlijk ook, vanaf € 1.375,- boek je een week. Het landgoed is boekbaar via de website van Aan Zee.

Comments are closed.