Taxatiedag in het Zuiderzeemuseum

Op zondag 5 januari worden in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen kostbare bezittingen van bezoekers gratis getaxeerd. In museumrestaurant het Amsterdamse Huis zijn ervaren taxateur Patrick Becks en medewerkers van veilinghuis Onder de Boompjes aanwezig. Zij bekijken alle ingebrachte kunstvoorwerpen zoals zilverwaren, schilderijen en nog veel meer. De taxatiedag in het buitenmuseum duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs.

6 januari 2013 organiseert het Zuiderzeemuseum een taxatiedag

5 januari 2014 organiseert het Zuiderzeemuseum een taxatiedag

Laatste dag van de kerstvakantie

Op deze laatste dag van de kerstvakantie krijgen bezoekers behalve een schatting van de waarde van de objecten ook advies over het eventueel ter veiling aanbieden van hun objecten. Twijfel dus niet om dat ene schilderij op zolder mee te nemen, het zilveren bestek van oma, juwelen en andere curiosa. Bezoekers mogen in totaal vrijblijvend maximaal drie voorwerpen laten taxeren in Enkhuizen, zodat iedereen aan de beurt komt.

 

 

Openingstijden en prijzen

Het buitenmuseum is van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. De entree is €2,- voor volwassenen en €1,- voor kinderen (van 4 t/m 12 jaar). Het binnenmuseum is van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De entree hiervoor is €7,25 voor volwassenen en €4,35 voor kinderen (van 4 t/m 12 jaar). Op vertoon van het toegangsbewijs voor het binnenmuseum is het buitenmuseum vrij toegankelijk.

Over Onder De Boompjes

Patrick Becks en veilinghuis Onder De Boompjes zijn niet meer weg te denken uit de wereld van kunst en antiek. Samen met een jong team van enthousiaste taxateurs en medewerkers leidt veilingmeester Pieter-Gerrit Binkhorst dit veilinghuis in Leiden. Tijdens de veilingen komt een variëteit aan kunst, antiek en aanverwante zaken onder de hamer. Kijk voor meer informatie over het maken van een afspraak op locatie en de veilingagenda op www.onderdeboompjes.nl.

Comments are closed.