‘Titanic: The Artifact Exhibition’ druk bezocht tijdens kerstdagen

De internationale tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition werd druk bezocht tijdens de kerstdagen en de Familiezaterdag in de kerstvakantie. Vooral gezinnen met kinderen bezochten de expositie over de beroemde scheepsramp in Amsterdam EXPO. Uit publieksonderzoek tijdens de kerstvakantie blijkt dat zij de expositie gemiddeld met bijna een 9 waarderen.

Gratis audiogids voor kinderen

Voor kinderen is er een speciale gratis audiogids, speurtocht, kleurwedstrijd en spreekbeurtpakket beschikbaar en tijdens de Familiezaterdagen konden zij zich verkleden in Titanic-stijl om vervolgens op de foto te gaan.

 

 

Ook op 28 december en 4 januari is het wederom Familiezaterdag met extra activiteiten voor kinderen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.amsterdamexpo.nl/tickets. Amsterdam EXPO is alle dagen geopend, ook op oud- en nieuwjaarsdag.

Comments are closed.