Tea Time with Lovisa in The Hotel Brussel

The Hotel biedt het winkelende publiek van de Brusselse modieuze Waterloolaan vanaf 20 november ‘Tea Time with Lovisa’; even heerlijk tijd nemen voor een kopje thee of koffie met een assortiment zelfgemaakte Cube Cakes van The Hotel patissier Claudio Renzi.

tea-time-with-lovisa-the-hotel-brussel

Tea Time with Lovisa theeservies

De internationaal gerenommeerde illustratrice Lovisa Burfitt heeft voor het ‘thee of koffie moment’ in The Hotel een uniek
porseleinen theeservies van Villeroy & Boch geillustreerd. De Zweedse kunstenares maakte illustraties voor o.a Guerlain,
Selfridges en Liberty Department Store Londen en voor magazines zoals Vogue en ELLE.

Villeroy & Boch servies

Voor The Hotel bedacht Lovisa Burfitt de ‘Tea Time with Lovisa’ collectie, een Villeroy & Boch servies geïllustreerd met
details van het mysterieuze leven van een fashionista. “Hartvormige sleutels, hoge hakken, open sandaaltjes, patisseriedozen en parelkettingen brengen Holly Golightly geest in Breakfast at Tiffany’s tot leven. En wie is de elegante heer met zijn hoed en zwarte stropdas die in zo’n onbekommerde en onweerstaanbare manier voorbijkomt?” In Lovisa’s gedachten is The Hotel omgetoverd tot een wonderland, waar de hartenkoningin en -koning zich voorbereiden voor een speciale gelegenheid.

De signature Cube Cakes van patissier Claudio Renzi

Voor ‘Tea Time with Lovisa’ heeft Claudio Renzi, patissier van The Hotel een assortiment signature Cube Cakes ontworpen
die iedere dag versgebakken worden. De gekleurde Cube Cakes hebben een originele kubusvorm, zijn van cake of bavarois en worden gevuld met verse vruchten zoals passievrucht, bramen, frambozen, aardbeien, bloedsinaasappel en groene appel.
“Ik heb de kubusvormige gebakjes bewust niet al te groot gemaakt, zodat je er meer dan één tegelijkertijd kunt proeven!”
legt Claudio Renzi uit.

Tea Time with Lovisa Burfitt voor thuis

Het exclusieve “Tea Time with Lovisa” theeservies en de Cube Cakes van Claudio Renzi worden te koop aangeboden zodat
men een beetje van deze magische wereld mee naar huis kan nemen om verder van te genieten.

lovisa-tea-time-the-hotel-brussel

The Hotel

Waterloolaan 38
1000 Brussel
thehotel.be
Thee of koffie 7 €
Cube Cakes 3,5 € per stuk

Beschikbaar vanaf 20 november 2013
Dagelijks van 11:00 tot 18:00
Reserveren voor Tea Time with Lovisa +32 2 504 13 33

The Hotel is gelegen aan de modieuze Waterloolaan in het centrum van Brussel. Het gebouw met 27 verdiepingen dateert uit 1967 en was tot eind 2012 het Brussels Hilton. Pandox AB, de Zweedse hotelvastgoed groep, nam op 1 februari 2011 het management over en gaf het de naam ‘The Hotel’ 421 Gerenoveerde kamers en suites, 12 nieuwe vergaderzalen waarvan 8 op de 3 bovenste verdiepingenen 2 balzalen met een foyer op de eerste verdieping, The Urban Spa & Fitness op de 23ste en ‘The Restaurant by Pierre Balthazar’ met een innovatief culinair concept en de bar & lounge op de gelijkvloers. Het interieur is inspirerend, elegant, stijlvol en vernieuwend. En waar men zich ook bevindt in The Hotel het zicht op de stad Brussel is fenomenaal.

The Restaurant by Pierre Balthazar

Pierre Balthazar heeft voor The Restaurant een uniek en innovatief concept ontwikkeld; Hij deed een beroep op de creativiteit van 3 bevriende buitenlandse Michelin sterrenchefs uit Frankrijk, Italië en Thailand. Met hen samen heeft hij de gerechten op de kaart samengesteld. Er is gekozen voor 9 seizoensproducten die door iedere chef op 2 verschillende manieren klaargemaakt worden, een ‘klassieke’ en een ‘creatieve’ bereidingswijze.

Comments are closed.