Arke beste online aanbieder wintersport

Met het overtuigende rapportcijfer van 7,6 laat Arke andere reisorganisaties ver achter zich in het WUA! onderzoek naar het online boeken van wintersportvakanties. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in november 2013 uitvoerde. Bovendien geeft een kwart van de respondenten aan dat zij bij Arke hun wintersportvakantie willen boeken. Daarmee scoort Arke bijna twee keer zo hoog als de nummer twee waar 13 procent voor koos.

Arke+achtergrond

Eerste plaats

Arke behaalt de eerste plaats op het thema ‘Eerste Indruk’. De website kent vrijwel geen vroege afhakers. Arke krijgt daarnaast hoge waarderingen voor de informatiewaarde en betrouwbaarheid. ‘Zeer mooi, overzichtelijk en betrouwbaar’, omschrijft een bezoeker de website.

Jeroen Linssen, Manager Direct Channels:

We zijn blij verrast en erg trots op de uitkomst van dit onderzoek. In augustus 2013 werd Arke al tot de beste website voor gezinsvakanties naar Griekenland gekozen en nu ontvangen we dezelfde waardering voor wintersportvakanties. Arke is vooral bekend als aanbieder van zonvakanties en verre reizen. Desondanks staan wij met afstand op de eerste plaats, waarbij wij gerenommeerde online wintersportaanbieders achter ons laten.

Comments are closed.