Toerisme Utrecht genomineerd voor Citymarketing Innovatie Award

Toerisme Utrecht is genomineerd voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Award 2014. Dat heeft het Netwerk Citymarketing Nederland bekend gemaakt. De prestigieuze prijs voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing wordt uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op donderdag 23 januari 2014 in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht.

domtoren-utrecht-nominatie-award

3 nominaties

Uit circa twintig inzendingen afkomstig uit Nederland zijn er drie genomineerd voor de finale. Het gaat om het Bergse Ideeën Lab van Aangenaam Bergen op Zoom, World Food Center van de Regio FoodValley (Ede-Wageningen) en Utrecht Gastvrij 3.0, een samenwerkingsproject van tientallen organisaties in de Utrechtse binnenstad op initiatief van Toerisme Utrecht.

Een vakjury, o.a. bestaande uit Ton Rombouts (burgemeester ’s-Hertogenbosch), Robert Govers (wetenschapper en auteur Space Branding), Eric Braun (Erasmus Universiteit), Martin Boisen (Rijksuniversiteit Groningen en medeoprichter International Place Branding Advisory Panel) en Gaston Crolla (voorzitter Netwerk Citymarketing Nederland) kiest uit de drie genomineerde inzendingen uiteindelijk de winnende inzending en beloont deze met een unieke zilveren award.

Comments are closed.