Inspiratieavond ‘Leiden by Night’ groot succes

Op maandag 16 december jl. organiseerde Leiden Marketing de inspiratieavond ‘Leiden by Night’ voor secretaresses en touroperators. Negentien secretaresses en dertien Nederlandse touroperators namen deel aan de inspiratieavond.Met een druk programma in de sfeervol verlichte binnenstad hebben de deelnemers de vele mogelijkheden die Leiden biedt, ontdekt.

Inspiratiedag van Leiden Marketing in de Pieterskerk Leiden

Pieterskerk

De avond begon met een tabletop bij de prachtig verlichte Pieterskerk. Tijdens deze netwerkborrel konden de deelnemers op een informele manier kennismaken met het aanbod van Leiden. Na een rondleiding in het Rijksmuseum van Oudheden volgden de secretaresses en touroperators uit Nederland een apart programma. De touroperators werden opgehaald door een rondvaartboot van Rondvaart Leiden, die hen na een korte tocht door de Leidse grachten afzette bij de Nieuwe Rijn. Na een diner bij Annies werd de avond afgesloten met warme chocolademelk op de drijvende ijsbaan en een bezoek aan de kerstmarkt.

Rondleiding

De secretaresses werden naar het Golden Tullip Leiden Centre gebracht waar zij werden ontvangen met een drankje en hapjes. Na het ontvangst volgde een rondleiding. Hierna bezochten de secretaresses het nieuwe Hamphsire Fitland Hotel waar de dag werd afgesloten met een goed verzorgd diner op de 12e verdieping.

Niet alleen de locaties maakten indruk, de stad zelf heeft dit ook gedaan. De deelnemers waren aangenaam verrast door de historische binnenstad met de sfeervolle kerstverlichting in Nederland. De veelzijdigheid van het culturele aanbod en de mogelijkheden voor zakelijke evenementen maakten ook grote indruk. Als afsluiting kregen alle deelnemers een goed gevulde goodie-bag en keerde iedereen geïnspireerd huiswaarts.

Comments are closed.