Frankrijk vertegenwoordigt op Vakantiebeurs

Het Frans Bureau voor Toerisme staat samen met 25 Franse exposanten op de Vakantiebeurs 2014. Vertegenwoordigers van culturele instellingen, regio’s, VVV kantoren, campings, vakantiehuizen- en parken uit heel Frankrijk zijn aanwezig om bezoekers alle informatie te geven en op de hoogte te stellen van het laatste nieuws.Ook vindt de bezoeker Nederlandse touroperators die Frankrijk programmeren op het paviljoen.

frankrijk-op-vakantiebeurs

Fabienne Javault, directrice Frans Bureau voor Toerisme:

Ik ben trots op het feit dat Frankrijk opnieuw ruim vertegenwoordigd is op de Vakantiebeurs in Utrecht! De beurs is een ideale gelegenheid om persoonlijk advies en tips in te winnen van professionals die vanuit Frankrijk vertegenwoordigd zijn. Dit alles in een Frans sfeertje om alvast in de vakantiestemming te komen. Ikzelf maak ook graag gebruik van hun kennis om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en om ideeën op te doen voor mijn volgende vakantie in Frankrijk!

Culinaire specialiteiten en Franse souvenirs

Frankrijk proeven is mogelijk tijdens de diverse wijn- en kaasproeverijen die gedurende de hele periode van de beurs plaatsvinden. Voor een heerlijke lunch of een kopje koffie kan men terecht in het Franse restaurant dat typische streekgerechten serveert. Exposant De Zeepkist verkoopt authentieke zeepjes uit de Provence, een heerlijk geurende herinnering voor thuis.

Te winnen verblijf in een luxe villa voor 14 personen in de Provence

Op de stand van Interhome kunnen bezoekers tijdens de beurs een verblijf van een week in een luxe vijfsterren villa voor 14 personen in de Provence winnen! Het Frankrijkpaviljoen bevindt zich op stand A012 in hal 11. De Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de website van het Frans Bureau voor Toerisme, staat alle informatie over de Vakantiebeurs. Men vindt er onder andere informatie over de aanwezige exposanten, het Franse UNESCO werelderfgoed en nieuws voor 2014.

Comments are closed.