Gratis hotelprijsvergelijk app hotelscombined.nl

De gratis app van meta hotelprijsvergelijker HotelsCombined.nl, die het vinden van een hotel nog makkelijker maakt, is nu ook beschikbaar in het Nederlands. De handige applicatie biedt je een compacte prijslijst van meer dan 400.000 hotels over de hele wereld en geeft je een overzicht van de dichtstbijzijnde hotels. Zo kun nu ook vanaf je tablet of smartphone de beste en meest voordelige hoteldeals binnenhalen.

App-android-hotelscombined.nl

Zonder gedoe je hotel geboekt

HotelsCombined.nl verzamelt gegevens van duizenden hotels en presenteert dit in een overzichtelijke app. Zoek op filters als prijs, sterren, populariteit en locatie om jouw ideale hotel te vinden. De gratis app is beschikbaar in meer dan 40 talen en 120 munteenheden en is geheel advertentievrij. Het boekingsproces verloopt nog sneller met de app doordat registreren niet nodig is en je zo gemakkelijk onderweg je hotel kunt reserveren. HotelsCombined hoopt met deze mobiele ervaring gasten en hotels over de hele wereld nog beter met elkaar in contact te brengen. Download de app in de Itunes store of via Google Play.

Website en downloadlinks

HotelsCombined www.hotelscombined.nl
Itunes store
Google Play

App-iphone-hotelscombined.nl-2

Comments are closed.