Titanic Familiezaterdagen in Amsterdam EXPO

Op de zaterdagen in de kerstvakantie organiseert Amsterdam EXPO speciale activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar bij de tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition. Tussen 11:00 en 16:00 uur kunnen zij zich verkleden als chique dames en heren uit de eerste klas of als bemanning; matrozen en kapiteins.
Vervolgens gaan ze in stijl op de foto voor de bekende trap uit de Titanic, de zogenaamde Grand Staircase. Aan de familiezaterdagen in Amsterdam zijn geen extra kosten verbonden.

amsterdam-expo-titanic-nederland

Gratis kinderaudiogids

Voor kinderen is er altijd een speciale gratis kinderaudiogids beschikbaar bij Amsterdam EXPO. Deze gids neemt hen mee in het verhaal van het ‘onzinkbare’ schip en de passagiers. De audiogids is bij de ticketprijs inbegrepen. Met de Titanic speurtocht en kleurwedstrijd zullen jonge bezoekers zich geen moment vervelen. Ook is er een spreekbeurtenpakket ontwikkeld – de basis voor een spreekbeurt over de Titanic – die vanaf de kerstvakantie te downloaden is op de website van Amsterdam EXPO.

amsterdam-expo-nederland-titanic

Een speciaal familieticket voor twee volwassenen met twee kinderen of een volwassene met drie kinderen is verkrijgbaar vanaf €48 via de website, telefonisch via 0900-8411 (45cpm) en aan de kassa van Amsterdam EXPO.

De data van de familiedagen zijn 21 en 28 december 2013 en 4 januari 2014.

Titanic: The Artifact Exhibition

Aan de hand van objecten die decennia lang op 4.000 meter diepte op de bodem van de oceaan gelegen hebben, komen bezoekers alles te weten over de bekendste scheepsramp uit de geschiedenis. Wat gebeurde er in de nacht van 14 op 15 april 1912, toen de Titanic in aanvaring kwam met een ijsberg en binnen drie uur zonk? Wie zaten er op het schip en hoe was het leven aan boord? Wereldwijd bezochten ruim 25 miljoen mensen reeds deze expositie.

Comments are closed.