Vacansoleil breidt aanbod 2014 uit

Zojuist is de nieuwe vakantiegids van Vacansoleil verschenen. Voor het nieuwe kampeerseizoen 2014 heeft de reisorganisatie haar aanbod uitgebreid met 7% naar circa 430 topcampings in 16 Europese landen.De internationale marktleider in campingvakanties heeft dit jaar haar aanbod uitgebreid naar circa 430 topcampings in heel Europa. Daardoor heeft zij het grootste aanbod campings in Europa. Voor het seizoen 2014 zijn er nieuwe campings op populaire bestemmingen in onder andere Nederland, België, Duitsland, Slovenië en Frankrijk toegevoegd.

vacansoleil-breidt-uit-2014

Bart van der Linden, Algemeen Directeur:

Frankrijk blijft het populairse vakantieland onder de Europeanen, maar de consument houdt ook van vakantie in eigen land. Een land als Slovenië wint ook steeds meer aan populariteit. Om aan de wens van de Europese klant te voldoen, blijven wij ons aanbod jaarlijks uitbreiden. De groei is er dus nog steeds niet uit.

Grotere accommodaties

Vanuit de consument stijgt de vraag naar accommodaties voor grotere aantallen personen. De reisbranche merkt steeds vaker op dat gezinnen met ouders reizen of met twee families op vakantie gaan. Om kosten te drukken, kiezen zij samen voor één accommodatie. Om op die vraag in te spelen, heeft de reisorganisatie vanaf het zomerseizoen 2014 de beschikking over een aantal Waikiki stacaravans die geschikt zijn voor 7 of maximaal 8 personen. Met 3 slaapkamers met elk 2 slaapplaatsen en de mogelijkheid tot het creëren van één of twee extra slaapplaatsen in de woonruimte, is de Waikiki geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 3 of 4 kinderen.

Prijstransparantie

Vanaf december 2013 gaat de ACM (autoriteit consument en markt) controleren op prijstransparantie om ondoorzichtige prijzen in de reisbranche uit te bannen. De onvermijdbare bijkomende kosten worden daarom vanaf boekingsseizoen 2014 direct vermeld als er prijzen aan de klant worden getoond. Het gaat hier bijvoorbeeld over lokale belastingen en eventueel verplichte toeslagen die de klant ter plaatse moet betalen. Op deze manier wordt de consument niet verrast met allerlei bijkomende kosten tijdens of na het boekingsproces.

Meer informatie en het complete kampeeraanbod is te vinden op de site vacansoleil en in de nieuwe gids. De gids is gratis te bestellen via de website of via het nummer 0800-0022.

Comments are closed.