Vanaf nu ook tickets kopen via Thalys app

De mobiele app van Thalys biedt vanaf nu ook de mogelijkheid tickets te kopen. Op deze manier maakt Thalys het reizigers nog gemakkelijker hun reis te plannen en organiseren. De mobiele app van Thalys is sinds oktober 2012 beschikbaar. Ruim 500.000 reizigers hebben de app inmiddels gedownload. Thalys voegt in de nieuwe versie van de app een boekingsfunctie toe.

thalys-app-nederlands

Thalys app

De app werd in oktober 2012 gelanceerd om in te spelen op de toenemende behoefte van reizigers om altijd en overal over actuele reisinformatie te kunnen beschikken. Frank Gervais, CEO van Thalys International verduidelijkt:

Sinds de lancering van de app werd het leven van onze klanten vergemakkelijkt. Het enige wat nog ontbrak was het daadwerkelijk kunnen aankopen van het ticket. Het plannen van een reis naar onze bestemmingen is nu heel snel te regelen; binnen 90 seconden kan een ticket geboekt worden.

Gratis beschikbaar

De Thalys app is gratis beschikbaar in vier talen in de App Store en op Google Play voor de laatste generatie smartphones van Android en iPhone. De app heeft talrijke functies voor een comfortabele reis, met gegarandeerd de meest recente informatie.

  • Ticketaankoop − voortaan mogelijk in enkele stappen
  • Verkeersinformatie − raadpleeg deactuele reistijden en de reisomstandigheden op het volledige Thalys netwerk.
  • Automatische updates en meldingen − voor gepersonaliseerde reisinformatie in real-time.
  • Dienstregelingen − alle dienstregelingen van het gehele Thalys netwerk.
  • Geheugen − bijhouden van recente zoektermen en persoonlijke informatie indien de reiziger dit wenst.
  • Centralisatie − geïntegreerde weergave van alle reserveringen en reisdocumenten (behalve de papieren tickets). Alle Ticketless tickets en MobileTickets worden bewaard op de app.
  • Tracking van miles − geniet van de voordelen met het verzamelen van de miles op Thalys TheCard.
  • Een Thalys ticket reserveren via de app duurt gemiddeld nog geen 90 seconden. Het is simpel, snel en veilig: kies de bestemming, tijdstip, Comfort en tarief. In enkele stappen is het ticket beschikbaar in de rubriek “mijn tickets”. Het ticket kan zo aan boord gemakkelijk teruggevonden en gecontroleerd worden.

    Comments are closed.