Kerst Pop-Up Expo in Hoog Catharijne

Afgelopen zaterdag is in Hoog Catharijne de Kerst Pop-Up Expo geopend. Het winkelend publiek kan de Pop-up Expo in Nederland kerstthema dagelijks komen bezichtigen. In de weekenden openen de deuren en is het zelfs mogelijk om binnen een kijkje te nemen. Deze Pop-Up Expo is een gezamenlijk initiatief van Toerisme Utrecht, Museum Catharijneconvent, Corio en de Belangenvereniging van Hoog Catharijne en is tot en met 5 januari te zien.
kerst-pop-up-utrecht-flyer

Wie gun jij in het nieuwe jaar een leuk dagje Utrecht?

De Pop-Up Expo is gevestigd in Hoog Catharijne, in een winkelpand tegenover de C&A. Door de etalageruit kan iedereen dagelijks bij Kerst Pop-Up Expo naar binnen gluren. In het weekend staan binnen kerstmeisjes klaar om kerstcadeaus in te pakken. De kerstmeisjes delen wensbriefjes uit waarop mensen kunnen schrijven wie ze in het nieuwe jaar een leuk dagje Utrecht gunnen. Iedereen die een wens inlevert ontvangt een gratis kaartje voor Museum Catharijneconvent. De mooiste verhalen worden beloond met museumkaartjes voor één van de Utrechtse musea en een diner voor twee.

Beleef het kerstverhaal

Museum Catharijneconvent heeft de tijdelijke Pop-Up Expo vormgegeven. Het is een preview van de tentoonstelling ‘Beleef het Kerstverhaal’ die van 13 december tot en met 5 januari te bezoeken is in Museum Catharijneconvent. De Pop-Up Expo past binnen het Tryouts concept van Hoog Catharijne. Daarin worden spannende en inspirerende elementen aan het winkelcentrum toegevoegd om een levendige ontmoetingsplek te creëren.

Beleef het kerstverhaal

De Pop-Up Expo in kerstthema is de opvolger van de Pop-Up Expo in Sinterklaasthema die in november te zien was. In 2012 werd het succesvolle concept voor het eerst georganiseerd. Winkelend publiek krijgt met de steeds wisselende Pop-up Expo’s een voorproefje te zien van tentoonstellingen die in de Utrechtse musea plaatsvinden. Ook wordt de bezoeker geattendeerd op de verschillende ‘hot spots’ die Utrecht rijk is. Met deze samenwerking slaan het bedrijfsleven en de culturele sector de handen ineen om samen te werken aan de stadspromotie van Utrecht. In het kader van samenwerking is de Kerst Pop-Up Expo ook onderdeel van Winter Utrecht, een initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht samenwerken.

Meer informatie over de Pop-Up Expo Utrecht en de tentoonstelling Beleef het Kerstverhaal klik hier.

Comments are closed.