TravelBird breidt uit met zeven landen in Europa

TravelBird zet stevig in op de groeistrategie en breidt uit met zeven nieuwe Europese landen in 2014. De internationale reisorganisatie lanceerde de afgelopen drie jaar al acht andere landen.

TravelBird verovert Europa

In 2010 startte de onderneming met een reiswebsite in Nederland. Vanaf 2011 volgden België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Denemarken in rap tempo. Momenteel richt TravelBird zich op de realisatie van zeven nieuwe landen in 2014: Noorwegen, Zweden, Finland, Italië, Polen, Ierland en Engeland.

 

 

Groei door lef

Met volledig eigen investeringen is TravelBird in drie jaar tijd gegroeid naar 170 medewerkers met een jaaromzet van € 50 miljoen. Het bedrijft verwacht voor het komende jaar een nog hoger groeitempo. Oprichters en eigenaren Symen Jansma (40) en Dennis Klompalberts (34) streven de ambitie na om de grootste reisaanbieder van Europa te worden.

Travelbird oprichters Symen en Dennis

Travelbird oprichters Symen en Dennis

Comments are closed.