Pierre & Vacances opent 1e residentie Andorra

Op 20 december aanstaande opent Pierre & Vacances een gloednieuwe residentie in het kleine staatje Andorra gelegen in de Pyreneeën, op de grens van Frankrijk en Spanje. Hiermee wordt de eerste Pierre & Vacances residentie in Andorra een feit.
pierre-vacances-andorra-2

Grandvilara

De nieuwe residentie “El Tarter” is gelegen aan de voet van de Grandvalira, het grootste skigebied van de Pyreneeën, op 17 km afstand van Andorra la Vella.

 

 

50 Ruime appartementen

El Tarter beschikt over 50 ruime appartementen, van tweekamerappartementen voor vier personen tot vierkamerappartementen voor acht personen. De meeste appartementen zijn uitgerust met een balkon en ze beschikken allemaal over air conditioning. De appartementen bieden vakantiegangers alle comfort voor het hele gezin of grotere groepen. De keukens zijn compleet ingericht met vaatwasser, magnetron en kookplaten. Men kan bovendien profiteren van diverse hotelservices zoals een babykit en een wifi-verbinding.
Grandvalira is de ideale bestemming voor de ware bergliefhebber, zowel in de winter als in de zomer.

Wintersport

In de winter komen alle liefhebbers van wintersporten aan hun trekken: lange afdalingen van grote hoogte, goede sneeuw en een adembenemend landschap langs meren en gletsjers, zoals het ijzige landschap van Unesco Werelderfgoed Madriu-Claror-Perafitavallei.
pierre-vacances-andorra-1
Het skigebied telt 118 pistes voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Daarnaast bevinden zich er een Freestyle gebied en verschillende skischolen.

Ook in de zomer

In het zomerseizoen is het gebied uitermate geschikt voor activiteiten als canyoning, mountainbiken, klimmen, paardrijden en lange wandelingen. In het dorpje Caldea, op 15 km van de residentie El Tarter, vinden vakantiegangers bovendien een waterpark en een fitness.

Comments are closed.