TopCamper magazine: camperreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrikaspecialist Reinout Burgers – hij werkte daar zeven jaar als touroperator – stelde speciaal voor TopCamper magazine een camperroute door de Kaapprovincies samen. De route kan als leidraad dienen voor individuele reizigers met een huurcamper. Wie deze route door de Kaap in Zuid-Afrika volgt, maakt kennis met de grote verscheidenheid van de Kaapprovincies: spectaculaire kusten met vogels en walvissen, kleurrijke woestijnen in Namaqualand, grillige bergen met waanzinnige passen en de rijke cultuur van de Bosjesmannen. Behalve leeuwen en jachtluipaarden zijn er olifanten te zien in natuurreservaat Addo.

top-camper-magazine

Friesland, Rusland, IJsland…


TopCamper magazine is een glossy lifestyle magazine dat drie keer per jaar verschijnt. Reisverhalen vormen een belangrijk deel van de inhoud. Het zojuist verschenen nummer volgt reisorganisator Caroline Bier tijdens haar tocht naar Moermansk, laat de eigenaren van een nieuwe Knaus integraalcamper aan het woord over de eerste trip naar het Gardameer en de Côte d’Azur, beschrijft een campertocht langs de Friese Elf Steden en geeft lucht aan de IJsland liefde van een trouwe lezer.

Campernieuws

TopCamper magazine richt zich op de (aspirant-) bezitters van campers in het midden- en hogere segment. Die campers komen volop aan bod in bijvoorbeeld een verslag van de belangrijke Caravan Salon die dit najaar plaatsvond in Düsseldorf. Voorts portretten van een handvol 2014-modellen: Bürstner Viseo, LMC Explorer, Adria Coral, Hymer B 678 en Rapido 640.
Hoofdredacteur Harry Schuring vertelt in een bijdrage hoe je ook ‘parttime’ kunt overwinteren, in Spanje bijvoorbeeld. Wie een luxe motorhome geheel naar eigen wensen wil laten bouwen, moet de reportage lezen over de Palladium by Van Venrooy.

Wijn kopen in de Elzas?


Camperaars en wijn is geen onbekende combinatie. Twee biologische Elzassische wijnbouwers aan het woord over het evenwicht tussen traditie en innovatie. Door het blad heen staan rubrieken als Agenda, Boeken, sites & apps, Camperplaatsen en kleine nieuwtjes.
Losse nummers van TopCamper magazine zijn verkrijgbaar via 
info@top-camper.eu, een abonnement via mijntijdschrift.com.

Comments are closed.