Extra verbinding Thalys tussen Amsterdam-Brussel

Vanaf zondag 15 december biedt Thalys een extra verbinding aan tussen Amsterdam en Brussel. Het totaal aantal verbindingen tussen beide steden komt daarmee op twaalf. Dat is drie meer dan in de eerste helft van 2013. Thalys komt daarmee tegemoet aan de toenemende vraag van reizigers en het verzoek van NS en NMBS. Eind 2015 kunnen er in totaal veertien verbindingen AmsterdamBrussel worden aangeboden en naar verwachting zestien vanaf eind 2017.

thalys-trein-amsterdam-brussel

We merken al enige tijd dat de vraag naar tickets op de lijn Amsterdam – Brussel toeneemt. Deze extra uitbreiding biedt reizigers nog meer flexibiliteit bij het plannen van een reis. Bovendien kunnen we op deze manier het niveau van comfort blijven bieden dat reizigers van ons gewend zijn.

aldus Franck Gervais, CEO van Thalys International.

Comments are closed.